Contact, over ons

Welkom in de ‘eigenaardige’ wereld van Kawaii Kei

Contact gegevens

Kawaii Kei
Tel: 0518-420715
Mail: kawaiikei.nl@gmail.com
De handelsnaam: Kawaii Kei h/o Art View
Onze domeinnaam is kawaiikei.nl
Ons vestigingsadres: De Roef 1 9074DH Hallum
KVK:  27163471
BTW: NL001270690B66

Kawaii

Al jaren ben ik gefascineerd door het concept kawaii. Hier wordt het vaak vertaald door schattig maar dat is veel te kort door de bocht. Kawaii is zo veel meer.

Zoals Manami Irona aangeeft in haar boekje Tokyo Kawaii Shopping :”The adjective, “Kawaii” we use includes a meaning lovable.” In het boek “Kawaii ! Japan’s culture of cute” staat een uitgebreidere uitleg. Nowadays, ‘Kawaii’ is a complimentary adjective applied in mind-bogglingly varied ways: it is synonymous with beautiful, loveble, suiteble, addictive, cool, funny, ugly but endearing, quirky and gross. As long as it softens the heart it will be called kawaii.
Het betekent inderdaad schattig maar ook alles wat eigenaardig is en daar houden wij van. 

Wie zijn wij ?

Hij (Ed, een gekke ouwe vent ;), een gepassioneerde ondernemer met een heleboel ervaring. Ik (Myneke, raar mens ;), een creatieveling met een opleiding textiele werkvorming. Beide hebben wij een voorliefde voor niet alleen Kawaii Kei (Cute Lifestyle), maar ook voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom runnen we samen een klein atelier in Hallum. Wat we daar maken en inkopen delen we met de wereld via onze website.

Een Japanse naam 

We hebben gekozen voor de naam Kawaii Kei omdat dat in onze ogen de lading aardig dekt. De term Kawaii wordt steeds bekender en daarmee is dus herkenbaar wat voor soort artikelen wij verkopen. Het is ook een Japanse naam. Dit omdat wij een meer dan gemiddelde interesse hebben voor de Japanse cultuur maar ook omdat vakmanschap in Japan in ere wordt gehouden.

Informatie

Niet alleen de juiste informatie over ons maar ook goede productinformatie vinden we belangrijk. Daarom zijn onze producten op de site voorzien van professionele foto’s en zoveel mogelijk informatie.
Wij krijgen natuurlijk ook informatie van jou. Wij gebruiken de informatie die je ons geeft alleen voor het verwerken van je bestelling. Tenzij je je opgeeft voor de nieuwsbrief dan bewaren we je email adres om je de nieuwsbrief toe te kunnen sturen. 

Je hebt nu gezien en gelezen wie wij zijn. Mocht je toch nog vragen hebben mail ons gerust en je hebt uiterlijk binnen 24 uur een antwoord van ons.

We hopen dat je onze website opslaat bij je favorieten en ons nog vaak komt bezoeken.

Een Kawaii groet,

Ed en Myneke

Ed van KawaiiKei.nl  Myneke van KawaiiKei.nl